Quinta Pomar do Pontido

Caminho do Pontido 51

4860-133 Cabeceiras de Basto

Mobiel +31 6 11 271 296 (Marianne)

Mobiel +351 926 813 521 (Mario)

Email: info@quintapomardopontido.com / quintapomarpontido@outlook.com 

GPS coördinaten 41.54143, -8.02802

Pluscode GXRC+HQ Cabeceiras de Basto

Google maps: https://goo.gl/maps/dnCP13FN136tNeFb7

Licentie: 131057/AL


Reactie plaatsen

Reacties

Monique en Petra Dolislager
een jaar geleden

Wat een heerlijke week hebben wij gehad, na het mooie maar drukke Porto een oase van rust in de prachtige Quinta Pomar Do Pontido! We verbleven in de Cabin, van alle gemakken voorzien en midden in de natuur met een prachtig uitzicht! Door de centrale ligging zijn ook de mooie steden en dorpen zoals Braga, GuimarĂ£es en Amarantes makkelijk te bereiken. Dit alles tezamen met de enorme gast en vriendelijkheid van Mario & Marianne zorgt voor een geweldige tijd! Veel liefs Monique en Petra

En een dikke knuf voor die enorme lieverd Roxy!

Paul en Wilma Erftemeijer
een jaar geleden

We hebben genoten van ons driedaagse verblijf in het tiny house bij de ontzettend gastvrije en vriendelijke eigenaren Marianne en Mario. Het tiny house is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien; hoogtepunt is het ruime terras met schitterend uitzicht op de bergen en de omgeving. Een plek om volledig tot rust te komen. De wandelaars kunnen hier ook hun hart ophalen want er zijn prachtige wandelroutes in de omgeving. Er zijn ook schitterende autoroutes naar verschillende geweldige uitzichtspunten. Het ontbreekt ook niet aan leuke en goede restaurants in de nabijheid. Marianne en Mario hebben voldoende tips voor de gasten tijdens hun verblijf. Kortom, een echte aanrader!

Louise
een jaar geleden

Drie dagen logeren bij Mario, Marianne en Roxy in een groene oase bovenop de berg! We hebben genoten!

We hadden onze intrek genomen in het Tiny House: een volwaardig, smaakvol ingericht huisje. Alles er op en er aan! Prachtig uitzicht! Vanaf de quinta goede wandelpaden. Best pittig als je geen flitsende conditie hebt, maar prima te doen. En dan natuurlijk de warme gastvrijheid en het enthousiasme van Mario en Marianne. Super gezellig bijgekletst. We komen zeker nog een keer terug.
Hartelijk bedankt voor de leuke dagen en een dikke knuffel voor Roxy!

Bert en Louise

Erwin van Gulik
2 jaar geleden

Lieve Mario en Marianne, super veel dank voor jullie gastvrijheid. We hadden het genoegen om als een van de eerste gebruik te maken van het Tiny house. Wat een rust en wat een uitzicht! Onze dochter heeft zeer genoten van het alleen slapen in de Bell tent, met walkietalkie! Buiten de rust en de mooie wandeling in de natuur in directe nabijheid, genoten van Porto en onze tocht door de Douro. De fijne portjes smaken goed! Kortom, een ontspannen midweek in fijne vriendschap. Veel succes met de verdere plannen voor ontwikkeling van jullie mooie habitat

Christina Koning
2 jaar geleden

Amigos para sempre. Een Portugese uitdrukking. En zo van toepassing. Op onze vrienden die het roer hebben omgegooid. Door een bed and breakfast in het noorden van prachtig Portugal op te zetten. Met een heus tiny house. En een bell-tent. Op een wereldplek. Pontidou. Nabij Cabeceiras de Basto. Mario en Marianne. Nossos amigos para sempre. Een vrije vertaling: onze vrienden voor het leven. Wat hebben we het fijn gehad. Wat hebben we genoten van de rust. En wat hebben we het gezellig gehad. Eind mei van dit jaar. A proxima amigos!

Esther van der Meijden
2 jaar geleden

Beste Marianne en Mario, nogmaals bedankt voor de fantastische tijd die we bij jullie hebben gehad. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, het uitzicht en de omgeving. Hopelijk tot gauw, we komen zeker nog eens terug!